Prima pagină » A început asfaltarea satului Cișmea. Bulgaru, primar Răchiți: ”Asfaltarea va ajunge în toate satele comunei”
Administrație Știri locale

A început asfaltarea satului Cișmea. Bulgaru, primar Răchiți: ”Asfaltarea va ajunge în toate satele comunei”




Primăria Răchiți a început lucrările de modernizare a drumurilor locale din satul Cișmea. Proiectul are o valoare de 2,8 milioane lei, este realizat din fonduri de la bugetul local și prevede asfaltarea a aproape doi kilometri de drum cu rigole carosabile, trotuare și peste 100 de căi de acces la proprietățile private. Acestea sunt ultimele tronsoane de drum local din Cișmea încă nemodernizate. 

Primarul Florin Bulgaru a declarat că fiecare sat al comunei Răchiți va beneficia de proiecte de moderniare a drumurilor.

”Am dat startul lucrărilor de asfaltare în comuna noastră. În prima etapa se realizează asfaltarea în satul Cișmea. Cu răbdare, asfaltarea va ajunge în toate satele comunei. Se va interveni cu lucrări noi, atât la șanțuri, cât și la accesul în gospodării. Și cum nimic nu se poate realiza fără sacrificii, fac apel la răbdare și toleranţă. În cazul în care veti întâmpina probleme cauzate de lucrări, nu ezitați să mă contactați. Doamne-ajută!”, a scris primarul Florin Bulgaru pe contul său de Facebook.

Celelalte sate ale comunei Răchiți vor avea drumurile asfaltate prin lucrări finanțate din Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” și vor începe în cursul anului viitor.