Prima pagină » VIDEO 426.000 euro a investit Urban Serv în 4 mașini noi de colectat deșeuri. Sunt primele utilaje noi din istoria municipiului
Administrație Economic Știri locale

VIDEO 426.000 euro a investit Urban Serv în 4 mașini noi de colectat deșeuri. Sunt primele utilaje noi din istoria municipiului




 

Urban Serv SA, companie a Consiliului Local Botoșani, a investit 426.000 euro pentru a cumpăra patru mașini noi de colectat deșeuri menajere din municipiul Botoșani. Două dintre utilaje au și macara și vor fi folosite la scoaterea viitoarelor tomberoane îngropate pe care Primăria vrea să le amenajeze în municipiu.

Primarul Cosmin Andrei, viceprimarul Bogdan Buhăianu și Gabriel Tanasă, directorul Urban Serv, au susținut o conferință de presă comună la garajul companiei de salubrizare pentru a marca momentul în care municipiul are primele patru mașini noi-nouțe.

Este o premieră ca în dotarea Urban Serv să se afle utilaje noi.

”Ținând cont că în ultimii ani nu au fost realizate investiții mari în dezvoltarea bazei operatorului de salubrizare al municipiului Botoșani, putem spune că realizăm pași importanți spre modernizarea sistemului de depozitare și colectare a deșeurilor menajere! De acum, în serviciul Urban Serv vor funcționa 4 utilaje noi. Am promis că vom face investiții serioase pe acest segment și ne ținem de cuvânt. În valoare totală de 426.000 de euro, cele 4 autocompactoare vor prelua deșeurile menajere în așa fel încât rampele de depozitare să rămână curate și fără levigat! Important este ca și cetățenii să utilizeze rampele în mod corespunzător”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Acesta a precizat că în perioada următoare vor urma alte investiții majore pe acest segment.