Prima pagină » Buțura a făcut un super-pod pe un drum dintre Ștefănești și Stânca. Urmează asfaltarea întregului drum cu finanțare prin ”Anghel Saligny”
Administrație Știri locale

Buțura a făcut un super-pod pe un drum dintre Ștefănești și Stânca. Urmează asfaltarea întregului drum cu finanțare prin ”Anghel Saligny”




O investiție de 1,8 milioane lei a transformat un pod de pe un drum de legătură între orașul Ștefănești și satul Stânca, respectiv Vama Stânca-Costești.

De la o zonă inundabilă și în mare parte a anului puțin accesibilă traficului auto, Primăria Ștefănești a investit și a construit un super-pod cu o lungime de aproape 25 de metri, care are două benzi de circulație auto și două trotuare, fiind betonate și malurile pârâului peste care trece.

”500.000 lei am avut de la calamități, iar restul de la bugetul local. Drumul va fi asfaltat integral cu o finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny”, a declarat primarul Florin Buțura.

Cel mai probabil, în primăvara lui 2023 vor începe lucrările de asfaltare pe toți cei 14 kilometri de drum incluși de Primăria Ștefănești la finanțarea națională.