Prima pagină » Ministrul botoșănean Budăi, după ce a anunțat fără PNL creșterile de salarii și pensii: Nu am ieșit de capul meu. A fost o decizie a PSD
Administrație Politică Știri locale

Ministrul botoșănean Budăi, după ce a anunțat fără PNL creșterile de salarii și pensii: Nu am ieșit de capul meu. A fost o decizie a PSD




 

Ministrul botoșănean al Muncii, Marius Budăi, a provocat o avalanșă de nemulțumiri în PNL după ce a anunțat de la tribuna PSD că vor fi mărite pensiile și salariile. Inclusiv premierul PNL Nicolae Ciucă a anunțat că îl va pune la punct pe Budăi. 

”Eu nu am ieşit public de capul meu, nu am făcut o conferinţă în nume propriu. A fost o decizie a Partidului Social Democrat că continuăm să propunem coaliţiei să implementăm măsuri. (…) În începerea prezentării de astăzi, nu am spus că de mâine asta se va întâmpla. Am spus că sunt propunerile PSD pe care le vom pune la masa dialogului în coaliţie”, susţine Budăi.

 

”Noi suntem convinşi că nu pot exista dispute ideologice atunci când este vorba despre a susţine populaţia şi economia. Pur şi simplu nu suntem în perioada în care să avem timp de certuri atunci când obiectivul nostru trebuie să fie sprijin pentru România. Vreau să vă spun că eu nu am ieşit în conferinţa de presă de capul meu. A fost o decizie a partidului. Eu sunt un om disciplinat, nu fac lucruri de capul meu. Şi când a început astăzi conferinţa de presă am spus aşa: «acestea sunt măsurile pe care noi, PSD, le vom propune în coaliţie, bazate pe o analiză, bazate pe cifre şi pe estimări, bazate pe tot ceea ce înseamnă impact bugetar». (…) Se ştia foarte clar şi a fost asumat că noi vom mai veni cu o serie de măsuri”, a afirmat Marius Budăi, miercuri seară, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

 

SURSA declarațiilor: stiripesurse.ro