Prima pagină » VIDEO Prefectul a mers să vadă stadiul lucrărilor la drumul spre Iași dar utilajele nu erau acolo. A sunat de urgență constructorul
Administrație Știri locale

VIDEO Prefectul a mers să vadă stadiul lucrărilor la drumul spre Iași dar utilajele nu erau acolo. A sunat de urgență constructorul




Mult praf și doar câțiva muncitori. Atât a găsit prefectul Sorin Cornilă pe drumul Botoșani-Târgu Frumos. Motivele pentru care prefectul Sorin Cornilă a făcut comisia care să verifice stadiul lucrărilor la șantierele de pe drumurile naționale Botoșani-Târgu Frumos și Botoșani-Ștefănești par din ce în ce mai întemeiate.

Când a format comisia care să verifice stadiul lucrărilor a fost criticat de mulți, dar inițiativa lui Cornilă pare mai mult decât necesară acum.

Astăzi dimineață, prefectul Cornilă a mers personal să verifice dacă reprezentanții constructorului care lucrează la drumul Botoșani-Târgu Frumos au respectat obiectivele la care s-au angajat la ultima întâlnire cu reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Surpriză!



Pe tronsonul de drum de la ieșirea din municipiul Botoșani și până la Zosin erau doar câțiva muncitori și o cisternă cu apă care stropea pietrișul de pe drum la Zăicești.

”Ar fi trebuit ca până astăzi, vineri, să fie turnat asfalt de la intrarea în Botoșani, din dreptul Secției de Drumuri Naționale, până la ieșirea din Zăicești și să vină cu strat și dinspre Copălău-Buda spre Zosin. Nu este nimic din ce au spus ei că va fi”, a declarat prefectul Sorin Cornilă.

Acesta a discutat cu câțiva dintre muncitorii care lucrau la rigolele de pe marginea drumului și a aflat că abia de luni, 27 iunie, va fi din nou mobilizare pe tronsoanele de drum Botoșani-Zăicești și Buda-Zosin.

Prefectul Sorin Cornilă a sunat la un reprezentant al constructorului și acesta a explicat că firma a avut unele probleme, dar a asigurat că de luni, 27 iunie, va fi abordat tronsonul Botoșani-Zăicești și că săptămâna viitoare va fi turnat și asfalt pe această bucată de drum.

În clipul VIDEO puteți vedea drumul Botoșani-Zosin parcurs în mașina Instituției Prefectului alături de prefectul Sorin Cornilă și discuția acestuia atât cu muncitorii prezenți pe șantier, cât și cea prin telefon cu reprezentantul constructorului.