Prima pagină » VIDEO Actrița Silvia Răileanu a sărbătorit Ziua Iei în fața ”La Pai” cu plăcinte și o poezie recitată magistral
Știri locale

VIDEO Actrița Silvia Răileanu a sărbătorit Ziua Iei în fața ”La Pai” cu plăcinte și o poezie recitată magistral



Ziua Iei a fost marcată în fața plăcintăriei ”La Pai”, locul cu plăcinte după rețete ca în Basarabia, de către actrița Silvia Răileanu și mai mulți elevi.

În primul rând, actrița Silvia Răileanu a apelat la elevii de la Liceul de Arte ”Ștefan Luchian” pentru a ”denazifica” păpușile Matrioșka din fața chioșcului cu plăcinte ”La Pai” și din hainele de inspirație rusească acestea au acum veșminte cu motive românești.

”O lună a durat tot procesul de a picta hainele cu motive românești pe aceste Matrioști și le mulțumesc elevilor care au făcut asta”, a declarat Silvia Răileanu. Apoi, aceasta a pus în partea superioară a magazinului ”La Pai” și drapelul României, sâmbătă fiind serbată Ziua Drapelului Național.

Ziua Iei a fost serbată de actrița Silvia Răileanu și alături de un copil minune, Rareș Prisacariu, care la doar 6 anișori recită poezii într-un fel aparte, care îți ajunge la suflet într-un mod profund.