Prima pagină » O firmă din Iași a depus documentația pentru 8 blocuri cu 280 de apartamente și spații comerciale lângă Spitalul de Recuperare
Economic Știri locale

O firmă din Iași a depus documentația pentru 8 blocuri cu 280 de apartamente și spații comerciale lângă Spitalul de Recuperare




Firma Siraj Prod SRL Iași vrea să construiască 8 blocuri cu 280 de apartamente și spații comerciale la pater, 307 locuri de parcare și spații verzi pe 4000 metri pătrați.

Investiția va fi realizată pe terenul fostei fabrici de cauciuc ARCA, între Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” și Brico Depot.

În fața viitorului cartier de blocuri vor mai fi construite și un magazin LIDL și unul Romstal, la ambele cu intrarea direct din Calea Națională.

Viitorul cartier de blocuri va avea intrarea din strada Aleea Sfântu Gheorghe.

Potrivit documentației depusă la Primăria municipiului Botoșani, lotul de teren pe care va fi construit noul cartier de blocuri, din Calea Națională 24F, are o suprafață de 14.000 mp, fiind deținut de Siraj Prod SRL Iași.

”Întregul ansamblu, alcătuit din cele 8 blocuri, va avea suprafață construită la sol de aproximativ 4290 mp, iar suprafața desfășurată de cca 34.320 mp, un total de 280 de apartamente, 307 de locuri de parcare, din care 140 locuri supraterane și 167 locuri subteran, aproximativ 4000 mp de spații verzi amenajate”, se precizează în documentația înaintată Primăriei.

Firma din Iași va construi la Botoșani trei tipuri diferite de blocuri, având apartamente de la una până la 4 camere, inclusiv câte două penthouse la fiecare bloc.