Prima pagină » VIDEO Un elev deschide primul club de antreprenoriat pentru liceeni
Economic Știri locale

VIDEO Un elev deschide primul club de antreprenoriat pentru liceeni




Ștefan Alexoaie, elevul de la Colegiul Economic ”Octav Onicescu”, va deschide în toamnă, după începerea noului an școlar, primul Club de antreprenoriat dedicat liceenilor din municipiul Botoșani.

Alexoaie este președinte al Consiliului Elevilor din Colegiul ”Onicescu” și de curând a câștigat o finanțare de 10.000 de euro la un concurs cu ideei de business.

 

”În toamnă îl voi deschide și prima dată mă voi ocupa eu personal să văd dacă este cerere. Dacă cererea este destul de mare voi chema oameni de business să le vorbească. Vreau să văd dacă sunt mulți oameni doritori și să îl dezvoltăm și mai mult”, a declarat Ștefan Alexoaie.

Acesta spune că în primă fază nu va avea colaborări la nivel național, dar dacă liceenii din Botoșani se vor arăta interesați de proiect ar putea demara anumite proiecte la nivel național.

Printre partenerii de pe plan local, Alexoaie spune că va miza pe implicarea Camerei de Comerț și a oricăror oameni de afaceri care vor să se implice în acest proiect pentru viitor.