Prima pagină » VIDEO Primarul Andrei sfătuit să stea pe lângă Federovici. ”Are ce învăța de la dumneaei și poate îi dă niște energie”
Administrație Politică Știri locale

VIDEO Primarul Andrei sfătuit să stea pe lângă Federovici. ”Are ce învăța de la dumneaei și poate îi dă niște energie”




La aproape doi ani de mandat, primarul Cosmin Andrei a reușit să îi nemulțumească pe unii aleși locali și este sfătuit să își petreacă mai mult timp pe lângă Doina Federovici, președintele Consiliului Județean și al PSD.

Consilierul local Raluca Curelariu, USR Botoșani, se declară dezamăgită de realizările primarului Cosmin Andrei și este mai mult impresionată de lista de nerealizări ale acestuia.

Vineri este ziua de naștere a primarului Andrei și Curelariu spune că nu îi poate dori străzi sau Teatrul finalizat pentru că acestea sunt pentru botoșăneni. ”Nu le merită, alea sunt pentru botoșăneni. De ziua dumnealui, îi urez mai multă energie, că are nevoie, mai multă inițiativă. Îi doresc să aibă energie măcar cât cineva de 60 de ani”, a declarat Raluca Curelariu.

Consilierul USR spune că cei 8 ani petrecuți ca viceprimar ar fi trebuit să îi ofere o bază solidă pentru a performa ca primar lui Cosmin Andrei.

”Sunt foarte dezamăgită! Dacă pui pe hârtie toate atributele domnului primar Cosmin Andrei te-ai putea aștepta la un super-primar. Vorbim de un primar tânăr, plin de energie, inițiativă, un primar școlit, educat, vorbim de un primar cu 8 ani de viceprimar, experiență în administrație. Când vii cu aceste atribute și la aproape doi ani de mandat tu ai o listă mare de nerealizări dă-mi voie să fiu dezamăgită. Ar trebui să petreacă mai mult timp cu doamna Federovici pentru că are ce să învețe de la dumneaei și poate îi dă doamna Federovici niște energie domnului primar Cosmin Andrei”, a completat Raluca Curelariu.