Prima pagină » Electroalfa vrea o creștere de 44% în 2022 și vede energia verde ca viitor motor pentru business
Economic Știri locale

Electroalfa vrea o creștere de 44% în 2022 și vede energia verde ca viitor motor pentru business




 

Un buget consolidat de 292 milioane de lei cu o creștere de 44% față de 2021, aceasta este ținta business-urilor Grupului de firme Electroalfa, condus de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru.

Ziarul Financiar anunță că Electroalfa și-a înființat o divizie specializată în livrarea la cheie a proiectelor energetice, Electro Alfa Servicii Inginerie.

„În structura grupului avem o divizie dedicată proiectelor de energie regenerabilă şi ne-am propus să devenim un furnizor competitiv în acest sector, oferind soluţii la cheie, ce includ proiectare, consultanţă, execuţie. Avem în derulare proiecte de investiţii pentru diversificarea portofoliului de produse la echipamente electrice de medie tensiune şi confecţii metalice. Investim anual în cercetare-dezvoltare produse noi şi dezvoltarea capacităţilor de producţie. Anul acesta am alocat peste 4 milioane de euro pentru extinderea capacităţilor de producţie la fabrica de confecţii metalice, cât şi pentru digitalizare“, au declarat reprezentanșii Electroalfa pentru ZF.ro.