Prima pagină » VIDEO Cum a boicotat PNL tot municipiul când a vrut să-l apere pe Țurcanu și ”inteligența” PSD. Discuție liberă cu Raluca Curelariu, USR
Administrație Politică Știri locale

VIDEO Cum a boicotat PNL tot municipiul când a vrut să-l apere pe Țurcanu și ”inteligența” PSD. Discuție liberă cu Raluca Curelariu, USR



Consiliul Local al municipiului Botoșani a fost dominat de PSD și PNL în fiecare an lăsat de Dumnezeu de la Revoluție până acum.

De vreo zece ani asistăm la un circ în toată regula în forul deliberativ al municipalității, acolo unde aleșii botoșănenilor încearcă să-și doboare recordurile proprii de bătaie de joc la adresa botoșănenilor. Dacă PSD a făcut tot ce a putut să-l saboteze pe fostul primar Cătălin Flutur, astfel încât acesta a pierdut de două ori la ultimele trei runde de alegeri, acum a venit revanșa și victimele principale sunt tot botoșănenii.

Raluca Curelariu este consilier local USR aflat la primul mandat. Astăzi, 15 iunie, a asistat la o nouă mostră de inteligență și strategie politică în Consiliul Local Botoșani.

Consilierii locali PNL s-au învoit, oficial, de la ședința de CL de astăzi, iar înainte de ședință au trimis un comunicat de presă prin care anunțau că de fapt este un protest politic. Apoi, au motivat că lipsesc de la ședință pentru că nu vor ca Eugen Țurcanu, colegul lor din partid, să piardă din atribuțiile direcției pe care o conduce, dar nu au participat nici la celelalte proiecte de pe ordinea de zi și prin neasigurarea cvorumului le-au blocat. Proiecte importante pentru botoșăneni, dar care nu mai contează când este vorba despre politică și interesele de partid.

USR-ista Raluca Curelariu a discutat despre ”inteligența” politică din CL Botoșani chiar lângă sediul Primăriei Botoșani și al Consiliului Local al municipiului reședință de județ.