Prima pagină » FOTO Au fost mărite locurile din parcarea făcută ”din sărăcie”. Erai norocos dacă plecai de acolo fără să ai portiera atinsă
Administrație Știri locale

FOTO Au fost mărite locurile din parcarea făcută ”din sărăcie”. Erai norocos dacă plecai de acolo fără să ai portiera atinsă




Parcarea cu cele mai înguste locuri din tot orașul a fost ”redimensionată”. Este vorba despre parcarea din fața clădirii Elvila, fostul Magazin Botoșani.

Locurile din această parcare au fost încă de la început foarte prost dimensionate, fiind foarte înguste, ceea ce a dus la multe ”atingeri” între portierele autoturismelor și la pagube în buzunarul șoferilor sau a firmelor de asigurare.

”Cele 96 de locuri disponibile au acum dimensiuni de 2,5m lățime și 5m lungime, în timp ce cele destinate persoanelor cu dizabilități sunt de 3m lățime și 5m lungime. Astfel de lucrări vor avea loc în perioada următoare și în alte parcări administrate de societatea de transport subordonată Consiliului Local, Eltrans Botoșani”, a postat primarul Cosmin Andrei pe contul său de Facebook.