Prima pagină » Primarul Andrei vrea să cumpere parcul din fața clădirii Eon, de la intersecția Sucevei cu Bulevardul Eminescu și Calea Națională
Administrație Știri locale

Primarul Andrei vrea să cumpere parcul din fața clădirii Eon, de la intersecția Sucevei cu Bulevardul Eminescu și Calea Națională




Primarul Cosmin Andrei a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care propune consilierilor achiziția parcului din fața clădirii Eon de la intersecția străzilor Sucevei cu Calea Națională și Bulevardul Mihai Eminescu.

Parcela de teren pe care se află câțiva copaci și câteva alei de acces în vechiul sediu al Eon, Electrica, are suprafața de 2480 de metri pătrați și este poziționat oficial pe Calea Națională 36.

 

”Imobilul teren care se intenționează a fi achiziționat, va putea fi destinat realizării de investiții de interes local, respectiv realizarea unui parc”, se arată în proiectul de HCL inițiat de primarul Cosmin Andrei.

 

Prețul de cumpărare al imobilului se va stabili prin negociere între părți, în funcție de raportul de evaluare realizat de către evaluatorul autorizat ANEVAR.

 

”Menționăm că terenul este subtraversat de rețele de utilități care deservesc clădirea noastră și de asemenea există acces în clădire de pe acest teren, în consecință în cazul unei vânzări se va constitui un drept de servitute pentru accesul persoanelor și al utilităților”, este punctul de vedere al Delgaz-grid.

 

Proiectul de HCL va fi dezbătut în ședința Consiliului Local din 15 iunie.