Prima pagină » Câte oferte au fost depuse la licitația de 15 milioane euro pentru clădirea Teatrului ”Mihai Eminescu”? Primarul Andrei anunță AZI soarta proiectului
Administrație Știri locale

Câte oferte au fost depuse la licitația de 15 milioane euro pentru clădirea Teatrului ”Mihai Eminescu”? Primarul Andrei anunță AZI soarta proiectului




Astăzi, de la ora 11.00, primarul Cosmin Andrei are programată o conferință de presă în care va anunța dacă la licitația pentru reluarea lucrărilor de modernizare a clădirii Teatrului ”Mihai Eminescu” s-au prezentat sau nu firme și cât va dura procedura de selecție a ofertelor.

Surse din cadrul Primăriei susțin că una dintre cele mai mari firme de construcții la acest moment din județul Botoșani a depus o ofertă, după ce a solicitat clarificări în urmă cu o săptămână.

Informațiile oficiale vor fi prezentate de primarul Cosmin Andrei după ora 11.00.

Vă reamintim că noua licitație pentru reluarea lucrărilor la Teatru a ajuns la o valoare de 15 milioane euro, din care doar 4 sunt fonduri europene, restul urmând să fie contribuția municipalității dintr-un viitor credit.

Pentru a nu pierde din nou finanțarea europenă, lucrările trebuie decontate până în decembrie 2023, adică ar trebui finalizate prin octombrie 2023.