Prima pagină » România produce din nou mână curentă din PVC pentru balustrade. Un ansamblu rezidențial din Pipera este primul client
Economic Știri locale

România produce din nou mână curentă din PVC pentru balustrade. Un ansamblu rezidențial din Pipera este primul client



 

Singurul producător de mână curentă din PVC pentru balustrade din România este o fabrică din Botoșani. Este vorba despre compania Hidroplasto Botoșani, condusă de omul de afaceri Cătălin Silegeanu.

 

”Prima producție merge la un ansamblu rezidențial din Pipera și în curând vom avea disponibil în culorile maro, albastru, gri, verde, iar alte culori pe pre-comandă”, a declarat Cătălin Silegeanu.

 

Mana curentă din PVC pentru acoperire balustrade, scări de bloc, este un produs fabricat din PVC pastifiat și este potrivit atât pentru uz intern cât și pentru uz extern, potrivit pentru platband 40×8 mm.

 

Mana curenta se produce din : PVC plastifiat, termoplastic (PVC-P); Culoari disponibile in stoc: negru , albastru inchis , maro , verde , gri. Producem la comanda orice culoare din gama RAL. Proprietati: Duritate Shore-A : 80±5 Rezistenta la intindere: ≥ 8 N/mm² Alungire la rupere: ≥ 275% . Datorita proprietatilor mana curenta poate fi folosita si la exterior.