Prima pagină » Gireadă a depus un proiect pentru asfaltarea a 42 de kilometri de drumuri comunale și sătești în Mihai Eminescu
Administrație Știri locale

Gireadă a depus un proiect pentru asfaltarea a 42 de kilometri de drumuri comunale și sătești în Mihai Eminescu



Deși este una dintre comune cu cea mai mare suprafață de drumuri locale asfaltate, comuna Mihai Eminescu a depus cel mai mare proiect de asfaltare din județul Botoșani prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Primarul Verginel Gireadă a fost la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru promovarea proiectelor de investiții ale comunei Mihai Eminescu în vederea obținerii finanțării pentru acestea.

”Totodată am avut discuții referitoare la proiectul de investiții „Modernizare prin asfaltare a drumurilor comunale și sătești din comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani” depus spre obținere finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și sperăm ca pana la finalul lunii mai a acestui an sa obținem aviz favorabil. Proiectul depus spre finanțare presupune asfaltarea a aproximativ 42 km Drumuri comnale și sătești din toate satele comunei”, a declarat Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu.