Prima pagină » Cum să aveți grijă de mașină? Cele mai bune produse și sfaturi pentru folosirea lor
Știri locale

Cum să aveți grijă de mașină? Cele mai bune produse și sfaturi pentru folosirea lor



Păstrarea curățeniei exterioare a autovehiculului dvs. poate fi ușoară. Puteți pur și simplu să vă curățați mașina prin spălare. O mașină prezentabilă vă va face să arătați prezentabil.

Nu există satisfacție mai mare decât aceea de a face ca vehiculul dumneavoastră să fie frumos la vedere. O mare parte din muncă se face prin spălarea și ceruirea vehiculului dumneavoastră pentru a asigura un exterior complet.

Având în vedere că mașina este folosită foarte mult, interiorul se poate murdări și uza instantaneu dacă nu sunteți atent.
Organizarea și curățarea interioarelor:

Interiorul mașinii trebuie să fie curat, la fel ca și exteriorul. Ar trebui să aranjați toate accesoriile din mașină pentru a le face să arate mai frumoase și mai bine manipulate. Organizarea obiectelor te va face să te simți bine! O bună organizare include:

 

 

  1. Comanda în torpedo
  2. Păstrarea curățeniei suportului de pahare
  3. Asigurați scaunele și ordonați totul
  4. Utilizați un suport pentru deșeuri.
  5. Folosiți un odorizant de aer

Sursa imaginii: www.autopieseonline24.ro

Accesorii pentru curățarea exteriorului mașinii:

În continuare sunt prezentate accesoriile care ar putea fi utile pentru curățarea exteriorului mașinii:
Spălător de gheață:

 

Cele mai bune frecătoare de gheață pe care să le folosiți sunt racletele de gheață din plastic cu o perie delicată și netedă. În cazul în care nu sunteți precaut atunci când folosiți o perie, aceasta ar putea afecta suprafața și vopseaua autovehiculului dumneavoastră. Spălătorul din plastic nu vă va afecta vehiculul ca un spalator improvizat.

 

Prosop din microfibră:

Prosoapele din microfibră sunt poate instrumentul esențial utilizat de specialiștii în îngrijirea mașinilor. Pentru a vă curăța vehiculul acasă, acesta este genul de lucru fără de care vă puteți descurca în esență.They are ideal for interior details, glass cleaning or even for total cleaning.

 

Piele de căprioară:

Uscați Vă eficient vehiculul folosind piele de șampon. Deși uscată poate părea aspră, umezirea acesteia îi va reda calitatea delicată.

 

Șervețele:

O țesătură de spălare pentru vehicule este cel mai convențional instrument de curățare și o puteți utiliza pentru vehiculul dvs. la fel ca pentru orice mișcare de curățare din casă. Șervețelele sunt incredibile pentru a reține apa și detergentul, deci nu este nevoie să le aruncați, ci pot fi refolosite de mai multe ori.Din când în când, șervețelele pot fi folosite pentru a curăța autovehiculul, însă ar trebui să fiți atenți, deoarece îl pot zgâria.

 

Perii de curățare:

Atunci când spălați complet vehiculul, ar fi bine să îl spălați manual cu o mănușă și nu cu o perie.

 

Mașină de spălat cu presiune:

Utilizați mașina de spălat cu presiune pentru a spăla vehiculul aplicând detergentul (în general pe vârful gurii de scurgere).Lăsați compusul să rămână pe vehicul timp de 3-5 minute. Utilizați o perie pentru vehicule pentru a elimina murdăria sau murdăria.

 

Repelent pentru animale:

Oferă ultrasunete extrem de puternice împotriva rozătoarelor și a diferitelor animale, reușind să le țină la distanță.