Prima pagină » George Simion de la AUR și cameramanul său personal, acuzați că au lovit persoane într-o piață din Botoșani
Politică Știri locale

George Simion de la AUR și cameramanul său personal, acuzați că au lovit persoane într-o piață din Botoșani





Caravana AUR s-a lăsat cu scandal la Botoșani, iar liderul George Simion este acuzat că a lovit un botoșănean în piața centrală, în timp ce cameramanul personal al lui Simion a lovit o femeie.

Acuzațiile au fost lansate pe Facebook de Eduard Mititelu, un apropiat al PNL Botoșani.

Imaginile postate de acesta arată cu Simion și cameramanul acestuia lovesc două persoane.

 


Venit în vizită la Botoșani, co-președintele AUR, George Simion, l-a lovit pe un botoșănean în piața centrală. La fel și cameramanul său pe o botoșăneancă aflată la cumpărături. Așa ceva nu se face! Nu aveti niciun drept nici măcar să atingeți un cetățean! Nu sunteti superiori niciunui cetățean botoșănean!

George Simion, co-președintele AUR, l-a pălmuit pe un botoșănean, în piața centrală din Botoșani pe motiv că acesta nu a vrut să dea mâna cu el. Iritat de refuzul primit, George Simion nu s-a abținut și l-a lovit ușor pe bărbat în fața întregii piețe. Din câte se pare nu e un gest unicat pentru cei din AUR, câteva secunde mai devreme, cameramanul liderului de partid, a pălmuit pe ceafă o femeie, care fără intenție a “îndrăznit” să se bage în cadru, încurcându-l pe liderul AUR.

Nu știu dacă pentru a împărți palme s-a organizat Caravana AUR la Botoșani, dar mă aștept ca până la finalul acesteia, să mai apară și alte persoane “pocnite” de George Simion.

Secvențe preluate din live-ul lor public făcut în Botoșani”, a postat Eduard Mititelu pe contul său de Facebook.