Prima pagină » Sorin Cornilă: ”Puteți pleca, domnule Simion, botoșănenii nu vă vor… Golani cu pretenții de politicieni”
Administrație Politică Știri locale

Sorin Cornilă: ”Puteți pleca, domnule Simion, botoșănenii nu vă vor… Golani cu pretenții de politicieni”



 


Imaginile în care liderul AUR George Simion apare lovind un bărbat, iar cameramanul său lovește o femeie, au fost taxate dur de Sorin Cornilă, prim-vicepreședintele PNL Botoșani.

Într-o postate pe contul său de Facebook, Sorin Cornilă îi transmite lui Simion că botoșănenii sunt obișnuiți cu Iorga și Eminescu nu cu ”golani cu pretenții de politiceni”.

Mai mulți lideri PNL Botoșani au taxat comportamentul co-președintelui AUR la Botoșani.




”Nu credeam că în anul 2022 se mai poate așa ceva. Cetățeni loviți, certați, busculați, doar pentru că nu sunt de acord cu manifestările grobiene ale unui așa zis om politic.

 Domnule Simion, nu așa se face politica! Nu așa reușiți să-i convingeți pe oameni să vă voteze. Nu faceți decât să puneți o pată pe clasa politică din România, din care dumneavoastră nu faceți parte.

Disputele politice se fac la nivel ideologic, sunt dueluri cu idei, nu cu pumni și palme.

Puteți pleca, domnule Simion, botoșănenii nu vă vor, nu sunt obișnuiți cu violența și golăniile. Botoșănenii sunt obișnuiți cu Iorga, Eminescu, nu cu golani cu pretenții de politician. Politica nu se face în curtea bisericii”, a postat Sorin Cornilă pe contul său de Facebook.