Prima pagină » Cătălin Silegeanu: ”Fiecare an este o etapă pentru fiecare dintre noi, trebuind să ne perfecționăm nu doar profesional, ci și din punct de vedere spiritual și relațional”
Economic Știri locale

Cătălin Silegeanu: ”Fiecare an este o etapă pentru fiecare dintre noi, trebuind să ne perfecționăm nu doar profesional, ci și din punct de vedere spiritual și relațional”

 



Fiecare sfârșit este un nou început, în care trebuie sa avem mai multa credință pentru ca dorințele noastre să fie posibile, mai multa speranță pentru a putea trece peste greutățile pe care le întâmpinăm și mai multa iubire pentru cei din jurul nostru.

Dragi prieteni, să întâmpinam Noul An cu toate aceste lucruri, pentru că schimbarea spre bine, spre o treapta superioara a vieții, vine tot din interiorul nostru!

Fiecare an este o etapă pentru fiecare dintre noi, trebuind sa ne perfectionam nu doar profesional, ci și din punct de vedere spiritual și relațional, ca pana la urma acestea sunt cele mai importante, din punctul meu de vedere.

Anul Nou să vă aducă bunăstare în familiile voastre, sănătate, iubire și prieteni adevărați! Sa avem un An Nou asa cum ne dorim!

La mulți ani, dragi prieteni!

Cătălin SILEGEANU, om de afaceri