Prima pagină » Hidroplasto, Locul 1 și diplomă de excelență la Topul Firmelor. Silegeanu: ”Premierea o sărbătoresc tot prin muncă, la Alba Iulia”
Economic Știri locale

Hidroplasto, Locul 1 și diplomă de excelență la Topul Firmelor. Silegeanu: ”Premierea o sărbătoresc tot prin muncă, la Alba Iulia”





Compania Hidroplasto, înființată și condusă de omul de afaceri Cătălin Silegeanu, s-a clasat pe primul loc la categoria sa de activitate și a primit diploma de excelență la Balul oamenilor de afaceri prilejuit de Topul Județean al Firmelor realizat de Camera de Comerț Industrie și Agricultură.

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu a marcat momentul printr-o postare pe contul său de Facebook și a anunțat că sărbătorește clasarea pe primul loc prin muncă la un șantier din țară.

 

 

”Astăzi mi s-a dovedit încă o dată că munca făcută cu pasiune aduce întotdeauna rezultate pe măsură.

Faptul ca Hidroplasto a obținut locul 1 si diploma de excelenta în cadrul Balul oamenilor de afaceri, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, ma bucura enorm pentru că toată munca mea dar și a echipei mele este recunoscuta la nivel județean, ocupând practic cel mai important loc în domeniul serviciilor de tratare și prelucrare a deșeurilor nepericuloase.

Această premiere a companiei Hidroplasto o sarbatoresc tot prin munca la Alba Iulia, prin stilul meu caracteristic , care atunci când nu mai pot, mai pot puțin! Dar, când totul vine din pasiune și plăcere nu mai este muncă…este un hobby!”, a declarat Cătălin Silegeanu.

Hidroplasto a fost reprezentată la Balul oamenilor de afaceri de către Alina Derscariu și a fost partener oficial al Camerei de Comerț alături de Anca Farm, Electro Alfa Internațional, Elsaco Electronic, Grupul de Distribuție ETA și Lacto Solomonescu.