Prima pagină » Marele artist Mirel Manea, diplomă specială la balul Camerei de Comerț pentru promovarea județului și a țării în lume
Știri locale

Marele artist Mirel Manea, diplomă specială la balul Camerei de Comerț pentru promovarea județului și a țării în lume

 



Balul în care au fost premiate cele mai bune afaceri din județul Botoșani, potrivit Topului Județean al companiilor realizat de Camera de Comerț Industrie și Agricultură, a avut și un moment artistic de cel mai înalt nivel calitativ.

Invitatul Camerei de Comerț a fost marele artisti Mirel Manea, prim-trompetistul Filarmonicii Botoșani, și cel care în ultimii ani a concertat în New York, Dubai, Monaco, Colloseumul din Roma, Comisia Europeană, iar pe final de an va fi în Hong Kong și Macao.

Mirel Manea Orchestra a încântat audiența printr-o prestație excelentă, iar marele artist a primit și o diplomă prin care Camera de Comerț și președintele Valeriu Iftime și-au arătat prețuirea pentru ce a făcut pentru Botoșani și România.

 

”Diploma specială se acordă domnului Mirel Manea pentru talentul și contribuția adusă la promovarea județului Botoșani și a României în întreaga lume”, scrie pe diploma semnată de Valeriu Iftime.