Prima pagină » VIDEO Se lucrează cu viteză germană la LIDL-ul care va lua locul fabricii Rapsodia Conf. Vor să-l inaugureze în aprilie 2022
Economic Știri locale

VIDEO Se lucrează cu viteză germană la LIDL-ul care va lua locul fabricii Rapsodia Conf. Vor să-l inaugureze în aprilie 2022



 

 


Șantierul pentru noul magazin LIDL de lângă Centrul istoric al municipiului Botoșani, de pe locul fostei fabrici de confecții Rapsodia Conf, este în plină desfășurare și lucrările avansează vizibil.

Deja sunt montați primii stâlpii și grinzile de rezistență, foarte multe materiale de construcții au fost aduse la locul șantierului și se lucrarează inclusiv la partea de pământ peste care va fi amenajată parcarea.

 

 


Potrivit autorizației de construire, data începerii construcției este 3 septembrie 2021, iar data finalizării este 3 septembrie 2022, însă dezvoltatorul vrea să finalizeze lucrările în martie-aprilie 2022 pentru a putea fi deschis magazinul înaintea Sărbătorilor Pascale de anul viitor.

Și la lucările de demolare termenul de finalizare era iulie 2022, dar în doar câteva luni s-a ras de pe fața pământului tot ce a făcut parte din cea mai veche fabrică de confecții încă în activitate din România.

Totodată, LIDL mai are în plan deschiderea a doi nouă magazine la care se află cu proiectele înainte de autorizația de construcție.