Prima pagină » VIDEO Senatorul AUR Dorinel Cosma a donat un telefon mobil unui elev bun la învățătură care nu avea acces la cursurile on-line
Administrație Politică Știri locale

VIDEO Senatorul AUR Dorinel Cosma a donat un telefon mobil unui elev bun la învățătură care nu avea acces la cursurile on-line





Un elev cu rezultate bune la învățătură a primit un telefon mobil performant din partea senatorului AUR de Botoșani, omul de afaceri Dorinel Cosma. Este vorba despre Răzvan, un elev din satul Borolea.

”Nu putea să studieze pentru că nu a primit tabletă, telefon sau laptop, așa cum s-a promis din partea autorităților centrale. Am decis să îi fac un cadou, un telefon performant, pentru a putea să se pregătească în continuare și ca de luni să poată participa la cursurile on-line”, a declarat senatorul Dorinel Cosma.

Acesta este doar unul dintre cazurile sociale în care s-a implicat senatorul Dorinel Cosma, AUR Botoșani, de la preluarea mandatului de parlamentar.

Senatorul Cosma a declarat că Ministerul Educației ar fi trebuit să rezolve problema accesului elevilor la cursurile on-line și solicită și celorlalți parlamentari din Botoșani să se implice pentru a asigura elevilor din familiile cu venituri reduse accesul la învățământ pe perioada pandemiei de Coronavirus.

 



 

 




 

&nbsp