Prima pagină » Un nou șantier la Săveni. 400.000 euro pentru o nouă investiție destinată elevilor FOTO-VIDEO
Administrație Știri locale

Un nou șantier la Săveni. 400.000 euro pentru o nouă investiție destinată elevilor FOTO-VIDEO

 




Un nou șantier a fost pornit în orașul Săveni și are ca destinație elevii Liceului ”dr. Mihai Ciucă”.

După ce Liceul Ciucă a fost modernizat cu peste 3 milioane euro fonduri europene, fiind modernizate corpurile existente dar fiind construit și unul nou, cu amfiteatru, cu laboratoare și bibliotecă, primarul Relu Tîrzioru a demarat o nouă investiție pentru a crește gradul de confort și nivelul de dotare al unității de învățământ.

În momentul de față se lucrează la amenajarea terenului de sport al Liceului Ciucă din Săveni.

 

 


”Avem aproape 1000 de elevi la Liceu și este datoria noastră să le asigurăm un liceu modern cu toate clasele dotate la nivelul anului în care ne aflăm, dar trebuie să avem grijă să aibă la dispoziție și un teren de sport multifuncțional de cel mai bun nivel calitativ. Sportul înseamnă sănătate și asta trebuie să practice și elevii, unii la un nivel mai intens decât alții. Noi trebuie să le asigurăm tot ce este necesar pentru ca ei să învețe bine, dar să facă și sport”, a declarat Relu Tîrzioru.

 

 

Investiția în noul teren de sport al Liceului Săveni se ridică la 400.000 euro și este realizată prin Compania Națională de Investiții.

Până acum, terenul de sport al liceului reprezenta o platformă asfaltată, în timp ce noul teren va avea o suprafață sintetică specială pentru a putea fi utilizată pe întreg parcursul anului și pentru a fi prietenoasă cu articulațiile celor care practică sport.

Investiția înseamnă și amenajarea de vestiare cu dușuri.