Prima pagină » Licitație de 1,02 milioane lei, fără TVA, pentru refacerea drumurilor din Mihai Eminescu distruse de ploile din iulie
Administrație Știri locale

Licitație de 1,02 milioane lei, fără TVA, pentru refacerea drumurilor din Mihai Eminescu distruse de ploile din iulie





Primăria Mihai Eminescu a scos la licitație lucrările de refacere a drumurilor distruse de ploile din 28 iulie 2021.

Primarul Verginel Gireadă a obținut finanțarea pentru aceste lucrări din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului.

Valoarea lucrărilor este de 1,02 milioane lei fără TVA.

 


”Durata de executie a lucrarii este de minim 30 zile si maxim 60 zile calendaristice, de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor. Garantia acordata lucrarilor la podetelor si amenajarea santului betonat este de minim 3 ani si maxim 5 ani. Atentie: Numar de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este 13 zile (înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor). Termenul limita exprimat in numar de zile in care Autoritatea Contractanta va raspunde in mod clar si complet la toate solicitarile de clarificari conf. obligatiei prevazute la art.160, art.161 din Legea 98/2016 actualizata , este de minim 06 zile (înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor).”, se precizează în anunțul licitației care va avea loc pe 9 noiembrie 2021.