Prima pagină » Prima demisie din conducerea PNL Botoșani din cauza negocierilor pentru Guvernul cu PSD
Politică Știri locale

Prima demisie din conducerea PNL Botoșani din cauza negocierilor pentru Guvernul cu PSD

Maricel Maxim, consilier local PNL



 


Maricel Maxim, consilier local PNL

După ce zilele trecute un tânăr din PNL atrăgea atenția asupra nemulțumirilor pe care le-ar produce continuarea negocierilor pentru formarea unui Guvern PNL-PSD, a venit și demisia din funcțiile de conducere din partid a primului consilier local liberal din aceste motiv.

 

Este vorba despre omul de afaceri Maricel Maxim, consilier local al PNL, cel care a făcut parte și din CL în mandatul 2016-2020.

 


”În calitate de membru ales în Biroul Politic Municipal Botoșani, prin prezenta îmi dau demisia din această funcție deoarece nu mă regăsesc în noua linie ideologică a conducerii partidului”, se precizează în demisia înaintată de Maricel Corneliu Maxim conducerii PNL Botoșani în data de 4 noiembrie.

Contactat telefonic, Maxim a precizat că diferența dintre negocierile PNL-PSD de acum și formarea USL este asumarea în fața electoratului.

”Când s-a format USL s-a mers în fața românilor și alianța a fost asumată pentru a scăpa țara de altă ciumă de la acel moment și oamenii au știut că PSD și PNL s-au aliat pentru un scop. Acum este cu totul altceva și aceste negocieri cu PSD produc foarte multă nemulțumire. Cei care au votat PNL în 2020 nu au vrut ca partidul să facă un guvern cu PSD. Rămân în PNL, dar renunț la funcții pentru că nu am cum să mă regăsesc în actuala linie a partidului”, a declarat consilierul local Maxim.