Prima pagină » Producătorul de lactate Vlăsie Company, 7 ani de la înființare. Marele succes: Cașcavalul de Săveni
Agricultură Economic Știri locale

Producătorul de lactate Vlăsie Company, 7 ani de la înființare. Marele succes: Cașcavalul de Săveni





Unul dinte producătorii Cașcavalului de Săveni, singurul cașcaval fabricat în România protejat la nivelul Uniunii Europene, fabrica Vlăsie Company din comuna Vlăsinești împlinește 7 ani de activitate.

„7 ANI încununați cu muncă, responsabilitate, dăruire și respect față de clienți, colaboratori și parteneri! Anul 2021 a adus valoroasa recunoaștere europeană a produsului „CAȘCAVAL DE SĂVENI” acesta fiind al 8-lea produs românesc cu INDICAȚIE GEOGRAFICĂ PROTEJATĂ, singurul cașcaval! Misiunea noastră este de a păstra, proteja, produce și promova gustul și calitatea produselor de odinioară, susținând fermierii locali și implicit economia românească.

 


La ceas aniversar, gândurile noastre de apreciere și mulțumire se îndreaptă către echipa care ne este alături, către fermierii crescători de bovină de lapte, colaboratorii și partenerii noștri și bineînțeles către clienții care se aleg și consumă produsele marca VLĂSIE COMPANY!

VĂ MULȚUMIM tuturor!”, au transmis fondatorii Vlăsie Company.

Produsele Vlăsie Company pot fi cumpărate din marile rețele de retail, dar și din magazinele proprii de la intersecția Primăverii cu George Enescu și din zona Uvertura Mall, strada Grivița nr. 1, dar și rețelele locale de magazine.