Prima pagină » PNL explodează! Fostul secretar general demisionează și îl acuză pe Șoptică de blat cu un primar Pro România curtat și de PSD
Administrație Politică Știri locale

PNL explodează! Fostul secretar general demisionează și îl acuză pe Șoptică de blat cu un primar Pro România curtat și de PSD



 


Deși abia au trecut de războiul cauzat de alegerile interne, tensiunile din PNL Botoșani sunt departe de a se domoli.

Fostul secretar general al PNL Botoșani și-a anunțat demisia din funcția de președinte al filialei comunale pe care o conducea și îl acuză pe liderul județean al partidului, Costel Șoptică, pentru că nu mai sprijină filiala locală și că are o înțelegere cu primarul Pro România curtat și de PSD.

Este vorba despre Cătălin Rotundu, fostul primar al comunei Dângeni, fost secretar general al PNL Botoșani.

 


 

”Domnul președinte Șoptică a pus în discuție o posibilă venire a domnului Claudiu Ilaș. A adus la cunoștința colegilor din partid că există posibilitatea ca domnul Ilaș să vină la PNL. Nu plec din PNL dar consider că este bine să mă retrag din funcția de președinte al organizației Dângeni. Mâine voi depune demisia”, a declarat Cătălin Rotundu.

Acesta a precizat că a susținut în PNL ca Primăria Dângeni să primească la rectificarea bugetară mai mulți bani decât primarii PSD, spre exemplu, pentru că este comuna unde a fost primar timp de două mandate.

Claudiu Ilaș a fost ales primar la Dângeni, fiind membru Pro România, dar este curtat atât de PNL, cât și de PSD.

Prin susținerea lui Ilaș, este posibil ca Șoptică să vrea să scape de Cătălin Rotundu, cel pe care el l-a pus secretar general al PNL dar care acum a devenit unul dintre principalii săi contestatari.

”Mă pregătesc de o candidatură la nivel județean, nu cred că în 2024 voi mai candida la Primăria Dângeni, dar nici nu exclud”, a concluzionat Cătălin Rotundu.