Prima pagină » 500.000 euro pentru cea mai modernă grădiniță din Corni: trei săli pentru grădiniță, două pentru pregătitoare, laptop în fiecare sală
Administrație Știri locale

500.000 euro pentru cea mai modernă grădiniță din Corni: trei săli pentru grădiniță, două pentru pregătitoare, laptop în fiecare sală





În comuna Corni s-a inaugurat una din cele mai moderne grădinițe din județ, în urma unei investiții de 500.000 euro.

Primarul Valerian Vărvăruc a reușit să facă din Corni una din comunele în care se află o super-grădiniță.

Clădirea are trei săli pentru grupele de grădiniță și două săli pentru clasa pregătitoare, toalete, un cabinet medical și beneficiază de toate dotările, începând de la sistem de supraveghere video, laptopuri în fiecare clasă, mobilier nou și aer condiționat. De asemenea, în curtea grădiniței a fost amenajat și un spațiu de joacă pentru copii.

 


 

„Există o vorbă din bătrâni ” OMUL SFINȚEȘTE LOCUL”, iar domnului primar i se potrivește. Mă bucur să văd că a reușit să găsească soluțiile necesare, astfel încât acest obiectiv de investiții să nu fie pierdut iar cei mai mici locuitori ai comunei să poată avea acces la educație în condiții europene. Iată că după semnarea contractului de execuție într-un an și câteva luni a reușit să finalizeze una dintre cele mai moderne grădinițe din județul Botoșani. Felicitări tuturor pentru această importantă realizare, tot ceea ce vedeți astăzi se datorează unei munci în echipă, unui parteneriat pentru binele locuitorilor din comuna Corni și nu numai”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

La inaugurarea grădiniței de jumătate de milion de euro cu cele mai moderne facilități, primarul Vărvăruc a invitat pe lângă Doina Federovici, președintele CJ, și consilieri județeni, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, ai Inspectoratului Teritorial în Construcții.

SURSA foto: Contul de Facebook al primarului Valerian Vărvăruc