Prima pagină » Sală de sport cu încălzire prin pardoseală cu pompă de căldură, inaugurată în prezența Doine Federovici, Alexandrei Huțu și Cristinei Breșug
Administrație Știri locale

Sală de sport cu încălzire prin pardoseală cu pompă de căldură, inaugurată în prezența Doine Federovici, Alexandrei Huțu și Cristinei Breșug





Prezență de marcă la inaugurarea unei săli de sport pentru elevii din comuna Lunca. Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, deputatul Alexandra Huțu și femeia de afaceri Cristina Breșug, consilier județean, au fost prezente la inaugurarea unei săli de sport la invitația primarului Maricel Marcu.

”Sala de sport a fost realizată din fondurile proprii ale Primăriei Lunca și îmbină tehnologii moderne, încălzirea făcându-se prin pardoseală cu ajutorul unei pompe de căldură.

Acolo unde este determinare și experiență administrativă proiectele prind contur!

Felicitări domnule Marcu Marcel și multă putere de muncă! Felicitări tuturor pentru această importantă realizare, mai ales că nu foarte multe comune din județul nostru se pot lăuda cu o astfel de investiție”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

SURSA foto: Pagina de Facebook a Doine Federovici, președintele CJ Botoșani