Prima pagină » Senatorul Dorinel Cosma, AUR Botoșani: ”Inevitabilul s-a întâmplat! Mergem cu pași siguri către alegeri anticipate”
Administrație Politică Știri locale

Senatorul Dorinel Cosma, AUR Botoșani: ”Inevitabilul s-a întâmplat! Mergem cu pași siguri către alegeri anticipate”





Aflat la primul mandat de parlamentar, omul de afaceri Dorinel Cosma, senator AUR Botoșani, a declarat că fostul Guvern Cioloș a rămas în istorie ca fiind cel care a avut cea mai puțină susținere de după Revoluție.

Mai mult decât atât, senatorul AUR susține că soluția la rezolvarea crizei politice rămâne varianta propusă de Alianța pentru Unirea Românilor, guvern de specialiști și alegeri anticipate.

 

”Inevitabilul s-a întâmplat, cabinetul propus de Cioloș a strâns cel mai puține voturi de susținere din istoria postdecembristă a României.

AUR a votat împotriva acestui guvern, doar problema unui nou cabinet nu este nici pe departe fundamentală pentru mascarada dorită de Iohannis. În timp ce parlamentul era martorul acestui circ sinistru cu bile, la Cotroceni se lua adevăratele decizii care în loc să rezolve acestă criză, mai mult au adâncit-o.

Soluția pentru ieșirea României din criză, propusă de AUR este de a investi un guvern de specialiști, care să gestioneze profesionist toate probleme pe care fosta guvernare le-a creat, din lipsă de empatie pentru nevoile cetățenilor români.

Mergem cu pași siguri către alegeri anticipate, pentru a avea un parlament reprezentativ pentru români!”, a declarat senatorul Dorinel Cosma.