Prima pagină » Un tânăr din agrobusiness anunță spre ce își îndreaptă toate resursele. Cristian Andrici: Vrem să ajungem până la 10.000 de hectare”
Agricultură Economic Știri locale

Un tânăr din agrobusiness anunță spre ce își îndreaptă toate resursele. Cristian Andrici: Vrem să ajungem până la 10.000 de hectare”

 





 

Un tânăr din Botoșani care activează în domeniul agrobusiness-ului vrea să devină unul dintre jucătorii autohtoni care să se poată bate cu multinaționalele care au acaparat sectorul producției agricole.

Botoșăneanul Cristian Andrici, care deține terenuri în zona comunei Brăiești, a dezvăluit pentru Ziarul Financiar că țintește o creștere a suprafețelor de pământ deținute de la 2000 de hectare la 10.000 de hectare.

„Toate resursele le îndrept către mărirea suprafeţelor, în special prin achiziţie de noi entităţi, pentru că vrem să ajungem până la 10.000 de hectare. Vizavi de tehnologizare suntem bine şi urmărim terenul“, a precizat Cristian Andrici în emisiunea online ZF Agropower.

Potrivit ZF.ro, botoșăneanul Cristian Andrici, care este și președintele Asociației Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice din Botoșani, este administrator şi acţionar al Expert Agro Bucovina (27%), dar şi al altor firme din judeţele Botoşani şi Iaşi care se ocupă cu producţia de cereale şi plante oleaginoase.