Prima pagină » Soluția ideală industriei Dentare
Economic

Soluția ideală industriei Dentare



 


Blue Laser Lines, companie cu experiență de peste 8 ani în 3D Printing vine în ajutorul tehnicienilor dentari, aducând pe piața din România, un nou sistem de printare 3D, Varseo XS, by Bego – o soluție personalizată pentru aplicațiile dentare.

Cerințele ridicate ale tehnologiei dentare în ceea ce privește precizia, siguranța și reproductibilitatea soluțiilor de printare 3D diferă considerabil de cele din alte domenii de aplicare.

Cu sistemul de printare 3D Varseo, BEGO oferă un sistem de fotopolimerizare, materiale testate științific, software 3D, ceea ce permite o fabricare rapidă, simplă și eficientă din punct de vedere al costurilor prin gama de restaurări realizate din rășini și hibrizi cu ceramică – direct în laborator și cu flexibilitate completă și precizie de neegalat.

Varseo XS este o imprimantă DLP 3D compactă și rentabilă, special concepută pentru Dental 3D Printing.

Se caracterizează printr-o precizie remarcabilă a detaliilor și o viteză a printării care este independentă de numărul de elemente ce urmează să fie produse.

Platforma sa de printare permite construcția a până la 20 de coroane, sau a două punți mari de până la șapte unități – și aceasta cu o viteză de printare de aproximativ 30 mm pe oră.

Împreună cu rășina biocompatibliă VarseoSmile CrownPlus, Varseo XS formează simbioza perfectă pentru printarea 3D a restaurărilor permanente.

VarseoSmile Crown plus este primul material hibrid colorat, din lume, umplut cu ceramică, care a fost

special dezvoltat pentru printarea 3D a coroanelor unice permanente, inlay-urilor, onlay-urilor și a fațetelor.

Materialul este disponibil în șapte nuanțe clasice VITA * (A1, A2, A3, B1, B3, C2, D3) și îndeplinește toate cerințele pentru un dispozitiv medical de clasa a II -a în conformitate cu Directiva 93/42 / CEE a CE „Dispozitive medicale”. Pentru producția de coroane și punți temporare, BEGO oferă rășina biocompatibilă performantă VarseoSmile Temp.Rezervorul de rășină ușor înlocuibil al Varseo XS și utilizarea recipientului de 250g cu material, oferă tehnicianului, flexibilitate în utilizare și reduce consumul inutil de material.

Varseo XS are o conexiune W-LAN și Ethernet. Acest lucru permite un schimb rapid și simplu de date între computer și imprimanta 3D.

Blue Laser Lines oferă consultanță, suport și asistență tehnică 24/7, echipamente de 3D Printing, materiale, scannere intraorală, sisteme de sudură și frezare, adecvate pentru complexitatea fiecarui business în parte,așadar, vă așteptăm pe www.bluelaserlines.ro