Prima pagină » FOTO Primul bazin didactic de înot din județ, finalizat cu un an mai devreme
Administrație Economic Știri locale

FOTO Primul bazin didactic de înot din județ, finalizat cu un an mai devreme




Se mai întâmplă și minuni în administrația locală din județul Botoșani, dar nu la Consiliul Județean sau la Primăria municipiului Botoșani, reședința de județ, ci în municipiul Dorohoi. 

Primul bazin didactic de înot din județ s-a construit la Dorohoi și finalizarea investiției s-a făcut cu un an mai devreme decât era termenul prevăzut în contractul de lucrări. 

Primarul Dorin Alexandrescu s-a declarat mulțumit de modul în care a evoluat acest șantier și de rapiditatea cu care companiile au executat lucrările. Bazinul a fost umplut cu apă și toate echipamentele montate sunt în prezent în faza de teste. 



 

Potrivit primarului Dorin Alexandrescu, bazinul va fi deschis elevilor din Dorohoi chiar la începutul anului școlar. Astfel că municipiul Dorohoi va fi prima localitate din județ în care orele de sport vor fi organizate pentru elevi și la un bazin de înot. 

Au fost finalizate și lucrările de sistematizare a zonei, care au dus la crearea de locuri de parcare și la căile de acces la bazin.

Investiția în bazinul didactic de la Dorohoi este realizată de Compania Națională de Investiții, a început în noiembrie 2019, are o valoare de 6,65 milioane lei și este executată de firmele Cornells Floor și Dioconstruct.



 


250x250x

250x250x