Prima pagină » Mihaela Stoiciuc este noul președinte al patronatului femeilor de afaceri din IMM-uri
Economic Știri locale

Mihaela Stoiciuc este noul președinte al patronatului femeilor de afaceri din IMM-uri





Femeile de afaceri din Botoșani, din sectorul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, au un nou lider.

După ce a realizat de la zero cea mai importantă investiție în învățământul privat preșcolar, femeia de afaceri Mihaela Stoiciuc, fondatoarea Mischa Kids, a preluat conducerea acestui patronat.

Adunarea Generală a Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din Întreprinderile Mici și Mijlocii Botoșani, afiliat CONAF, întrunită astăzi, 12.08.2021 la sediul din Botosani, a hotărât numirea Mihaelei-Viorica Stoiciuc în funcția de Președinte al acestei Organizații.



Această numire își dorește o fructificare a potențialului antreprenorial feminin din județul Botosani și oferirea de noi oportunități de dezvoltare femeilor de afaceri prin implicarea lor directă in acțiunile de la nivel local și național.

“Mulțumesc pentru increderea acordată. Mă simt onorată să pot face parte din această organizație excepțională, această numire venind din partea mea cu un angajament de implicare la potențial maxim”, a declarat Mihaela Stoiciuc.

“Cu această ocazie doresc să anunț că aștept alături de noi doamnele și domnișoarele care au ales in viață calea antreprenoriatului pentru a se implica in crearea unui mediu de afaceri eficient și prietenos din punct de vedere legislativ”, a mai adăugat noul președinte al Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Botosani.