Prima pagină » S-a stabilit firma care va construi Sala de sport cu 180 de locuri din Ipotești, Mihai Eminescu
Administrație Știri locale

S-a stabilit firma care va construi Sala de sport cu 180 de locuri din Ipotești, Mihai Eminescu




Investițiile în comuna Mihai Eminescu se extind și în domeniul sportului, după ce până acum s-au axat pe apă-canalizare, gaz, drumuri și sistem de educație. 

O sală de sport multifuncțională cu 180 de locuri va fi construită în satul Ipotești din comuna condusă de primarul Verginel Gireadă. 

Sursa fondurilor o reprezintă fondurile guvernamentale. 



 

”După un an de la data inițierii procedurii de achiziție pentru proiectarea și execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Construire sală de sport multifuncțională, cu 180 locuri, în satul Ipotești, comuna Mihai Eminescu”, vă aduc la cunoștință că a fost desemnat operatorul economic câștigător. Perioada necesara pentru finalizarea procedurii de achiziție a fost prelungita din cauza contestațiilor ofertanților, însă din acest moment societatea câștigătoare lucrează la realizarea proiectului. De această sală de sport vor beneficia toți locuitorii comunei Mihai Eminescu și va fi amenajată astfel încât să se poată susține meciuri de handbal,  fotbal,  baschet, volei, tenis, etc. Acest proiect se realizează prin Compania Națională de Investiții”, a postat pe contul său de Facebook primarul Verginel Gireadă

 

Sala de sport va fi construită de firma Erconst SRL Suceava.