Prima pagină » 4 greșeli comune atunci când alegi mărimea inelului – tu le știi?
Economic Știri locale

4 greșeli comune atunci când alegi mărimea inelului – tu le știi?

Inelul este dintotdeauna un simbol. Dacă are un safir mare, simbolizează bunăstarea. Dacă este unul cu diamant, îl dăruim partenerei, semn al iubirii eterne. Dar de multe ori, mărimea inelului este o problemă! Multe dintre femei nu reușesc să aleagă mărimea corectă atunci când vor să cumpere un inel. Discutând cu reprezentanții Bijuterii TV am aflat că ei au deja un ghid pentru determinarea mărimii corecte a inelului! Intră la ei pe site și vezi ce mărime ce ți se potrivește. Totuși, atunci când măsori trebuie să ai grijă să nu faci aceste 4 greșeli pe care majoritatea oamenilor le fac!

1. Nu analizează legătura dintre stilul și mărimea inelului

Bineînteles, există multe tipuri de inele, pentru diverse stiluri: poți găsi mai subțiri, mai groase, mai înguste sau mai late.

De aceea, este o greșeală să avem o mărime a inelului prestabilită în minte. Trebuie să plecăm de la una generală și să o adaptăm în funcție de tipul bijuteriei.

Spre exemplu, un inel mai lat va acoperi o parte mai mare din deget, deci va trebui să iei în calcul o mărime puțin mai mare decât cea calculată.

2. Ignoră potențialele schimbări în greutate

Atunci când alegi mărimea inelului, gândește-te la ce urmează în viața ta.

Dacă plănuiești să slăbești 10 kilograme pentru nunta ta, cel mai probabil se va observa și la nivelul grosimii degetelor. Nu vrei să îți cumperi un inel prea larg atunci când urmează un astfel de eveniment în viitorul apropiat, nu-i așa?

Totuși, dacă ai planuri în perspectivă, peste ani buni, nu trebuie să le iei în calcul neaparat atunci când alegi mărimea inelului. În final, important este să ți se potrivească în viitorul apropiat.

3. Nu iau în calcul vremea

Temperatura are o mare influență asupra metalelor din care sunt alcătuite bijuteriile.

La temperaturi ridicate, aceste metale se dilată și implicit inelele se lărgesc. Dacă alegem un inel vara, ar trebui să luăm în calcul că în acel moment este mai larg decât de obicei. Așadar, mărimea inelului ar trebui să fie mai mică.

La temperaturi scăzute, metalele se contractă, iar efectul este invers.

4. Se duc la bijuterie dimineața

Pe parcursul zilei, activitățile tale fizice și statul în picioare vor conduce sângele către mâini și dimensiunile degetelor vor avea și ele de suferit.

De aceea, cel mai bine ar fi să probăm un inel în a doua parte a zilei, după-amiaza sau seara. Astfel, știm sigur că mărimea inelului este perfectă.

Conclusion

Există multe erori pe care le poți face atunci când îți alegi inelul, însă dacă vei lua în calcul sfaturile din acest articol și vei folosi ghidul de mărime a inelului de pe Bijuterii TV, cu siguranță vei face alegerea corectă!