Prima pagină » VIDEO-FOTO SPECTACULOS! Bazinul didactic de înot de la Dorohoi, finalizat cu mai bine de un an în avans 
Administrație Știri locale

VIDEO-FOTO SPECTACULOS! Bazinul didactic de înot de la Dorohoi, finalizat cu mai bine de un an în avans 



 


Se poate și la noi! O investiție publică extrem de importantă pentru mii de elevi va fi finalizată cu mai bine de un an în avans. 

Este vorba despre bazinul de înot de la Dorohoi. 

Construcția bazinului didactic de înot din municipiul Dorohoi va fi finalizată cu mai bine de un an de zile înainte de termenul prevăzut în contract. 

Cu șantierul deschis din noiembrie 2019, Compania Națională de Investiții a stabilit ca termen de finalizare a lucrărilor luna noiembrie 2022. 



 

Lucrările au avansat spectaculos și la interior în bazin și pe laterale mai trebuie pusă doar gresia, după ce în urmă cu câteva zile au fost finalizate și ultimele straturi de impermeabilitate. 

Primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, spune că bazinul va fi recepționat și dat în folosință cel târziu în luna august 2021. 

”Constructorii spun că în iulie vor fi gata lucrările, dar cu ce mai avem de făcut în exterior cred că în august totul va fi gata, înainte de a începe noul an școlar”, a declarat primarul Dorin Alexandrescu

În următoarea perioadă se va da startul și lucrărilor de amenajare a parcării din exteriorul bazinului.

Investiția în bazinul didactic de la Dorohoi este realizată de Compania Națională de Investiții, a început în noiembrie 2019, are o valoare de 6,65 milioane lei și este executată de firmele Cornells Floor și Dioconstruct. 

Este primul bazin didactic de înot construit în județul Botoșani.

#investiții #Dorohoi #DorinAlexandrescu #bazindeînot #bazindidactic #proiecte #dezvoltare #înoteleviDorohoi #CNI #șantier