Prima pagină » A făcut profit 885.469 lei în 2020 cu lucrări în aproape toată țara. ”Am insistat pe calitate, seriozitate și investiții în producție”
Economic Știri locale

A făcut profit 885.469 lei în 2020 cu lucrări în aproape toată țara. ”Am insistat pe calitate, seriozitate și investiții în producție”




După un an în care multe companii s-au resimțit puternic din cauza pandemiei de Coronavirus, iar sectoare întregi, cum ar fi HoReCa, încă mai suferă cumplit, sunt și companii care în 2020 au reușit să raporteze profit, să fie pe creștere și să înceapă și 2021 ”ca din tun”. 

Compania Hidroplasto SRL Botoșani, înființată de omul de afaceri Cătălin Silegeanu, a încheiat 2020 cu un profit de 885.469 lei la o cifră de afaceri de 5,83 milioane lei. 

Când a început pandemia de Coronavirus, Cătălin Silegeanu a fost printre oamenii de afaceri care a donat măști și materiale de protecție cadrelor medicale din Botoșani. 



 

Montarea rosturilor de dilatație pentru poduri, parcări, drumuri și clădiri rezidențiale și nerezidențiale, alături de exporturile de măcinătură din PVC și PVC granulat au făcut ca firma lui Silegeanu să nu resimtă șocul produs de blocajul cauzat de pandemia de Coronavirus. În timp ce fabricile de confecții din județ au raportat volume în scăderi privind exporturile, Hidroplasto a reușit să își crească nivelul producției livrate la export. 

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu susține că rezultatele financiare din 2020 au avut ca fundament calitatea produselor și a serviciilor prestate de Hidroplasto. 

”Am reușit să ne impunem pe piață prin calitatea materialelor folosite. Hidroplasto nu a făcut niciodată rabat la calitate, chiar dacă asta a însemnat să pierdem contracte, dar experiența anilor care au trecut au dus la conștientizarea importanței materialelor folosite de noi. Avem un portofoliu care a impresionat prin calitate. Anii au trecut, oricine poate merge să vadă unde am lucrat noi și cum arată totul la ani distanță. Asta a făcut să avem contracte mai multe la sfârșitul lui 2020 și să începem 2021 cu un volum mare și cu colaborări cu giganți din domeniul construcțiilor de drumuri”, a declarat Cătălin Silegeanu

Hidroplasto Botoșani a montat rosturi de dilatație la mai multe tronsoane de autostradă model din România, la poduri și viaducte importante din țară, precum și la o parte din noile centuri ocolitoare construite. 

În ceea ce privește producția de măcinătură din PVC, Cătălin Silegeanu a investit și în 2020, dar și în 2021 în utilaje de producție și chiar roboți industriali care să satisfacă cererea venită din străinătate din țări precum Germania, SUA, Polonia, TurciaAustralia, Kosovo și multe altele.