Prima pagină » Cele mai pretioase haine de blana naturala care te fac sa simti ca defilezi pe podium
Economic Știri locale

Cele mai pretioase haine de blana naturala care te fac sa simti ca defilezi pe podium




Daca modul in care ne imbracam reflecta cum ne simtim, atunci alegerea unei haine de blana naturala transmite eleganta, independenta, incredere si confort. Aceasta piesa de lux este o investitie pe termen lung si un simbol al unui anumit statut social. Femeile care au in garderoba cel putin o haina conceputa din blana naturala sunt admirate si remarcate de interlocutori, indiferent de contextul in care se afla. 

Dar care sunt cele mai pretioase haine de blana care te fac sa simti ca defilezi ca o vedeta pe podium? Iata-le!

 

 

  • Haina din blana de zibelina rusa, o alegere greu de egalat

 

Nu exista articol vestimentar care sa completeze atat de bine frumusetea naturala a unei femei, ca o haina din blana de zibelina rusa. Aceasta piesa nu se limiteaza doar la confort termic sporit, ci are o personalitate proprie, prin care emana rafinament, bun gust, stil si pretiozitate. Haina are o semnificatie puternica, este un simbol al luxului si creeaza imaginea unei doamne de inalta clasa sociala. Armonizeaza perfect orice tip de tinuta si redefineste conceptul de „atitudine”. Oricine poarta aceasta piesa va simti increderea pe care o imprima. Haina se diferentiaza de orice alt tip de articol vestimentar, remarcandu-se in orice context.

 

 

  • Haina din blana de chinchilla are un farmec atemporal

 

Spectaculoasa: asa este o haina de calitate premium, realizata din blana de chinchilla. Vine la pachet cu priviri admirative, pentru ca este o piesa de lux, care completeaza – cu stil – absolut orice tinuta. Menita sa exprime eleganta, rafinament si confort, haina din blana naturala de chinchilla este o alegere cu care nu ai cum sa dai gres. Daca vrei sa eviti monotonia din tinutele tale, si sa te faci remarcata, opteaza pentru acest articol vestimentar, si vei scoate orice outfit din anonimat. Populare sunt jachetele, care definesc bine zona taliei, avand un aspect spectaculos. Te vei simti exact ca pe covorul rosu cu acest tip de jacheta!

 

 

  • Haina din blana de vulpe te va tine mereu in pas cu moda

 

O alta alegere care te va face sa renunti – definitiv – la moda trecatoare, este haina conceputa din blana de vulpe. Odata ce o ai in garderoba ta, vei fi mereu in pas cu moda, pentru ca are un caracter atemporal. Aceasta piesa clasica va dainui vesnic si iti va asigura look-ul impecabil in orice context. O poti combina cu rochiile gratioase de zi, cu cele elegante de noapte sau cu fuste si pantaloni, pentru ca – orice alegi – un lucru este cert: vei straluci ca pe scena. Hainele din blana naturala de vulpe se gasesc intr-o gama variata de culori, modele si forme. Te poti consulta cu expertii din casele de blanuri renumite, pentru alegerea ta.

 

Blanuri naturale de lux, cu personalitate: vezi oferta Casei de blanuri MG

Cel mai vechi magazin de blanuri naturale de lux din Romania, Casa de blanuri MG reprezinta cele mai inalte standarde din acest domeniu. Manufacturarea e ireprosabila, iar materia prima atent selectionata. 

In Romania, este singura casa de blanuri care, la achizitionarea oricarui produs, ofera certificat de garantie valabil pe o perioada de la 3 la 5 ani, desi termenul reglementat prin lege este de doar 30 de zile. Poti sa afli mai multe informatii complete pe Blana.ro, platforma online a renumitei case de blanuri.

 

Date de contact:

Tel: +40 07 27 22 52 62 

E-mail: bianca@blana.ro