Prima pagină » Doina Federovici se răzbună pe primarii PNL pentru bugetul mic primit de la Guvernul liberal. Buțura a primit 8,5% din ce a cerut pentru dezvoltare
Administrație Știri locale

Doina Federovici se răzbună pe primarii PNL pentru bugetul mic primit de la Guvernul liberal. Buțura a primit 8,5% din ce a cerut pentru dezvoltare

Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești





Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești

Social-democrații botoșăneni care conduc acum Consiliul Județean, echipă condusă de Doina Federovici, liderul PSD Botoșani, se răzbună pe primarii PNL pentru bugetul mic primit de la Guvernul liberal.

Unul dintre primarii ”rași” de la finanțările alocate prin Consiliul Județean Botoșani este și Florin Buțura, edilul-șef al orașului Ștefănești.

Într-o postare pe contul de Facebook, Buțura a anunțat că a primit doar 8,5% din cât a solicitat pentru DEZVOLTARE deși orașul Ștefănești are în derulare multe proiecte cu finanțare europeană la care are nevoie de sume importante pentru cofinanțare. 

 

 

”Consiliul Județean Botoșani a repartizat Orașului Ștefănești 350 mii lei, ceea ce înseamnă 8,5% din necesarul solicitat pentru programe de dezvoltare locală, programe de infrastructură care necesită cofinanțare locală și funcționare. Necesarul solicitat – 4.160 mii lei .

Pentru întreținerea tuturor drumurilor pe întreg anul 2021 Ștefănești a primit 50 mii lei .( Necesarul minim este de 300 mii lei ).”, precizează Florin Buțura.