Prima pagină » FOTO Au început lucrările la sala de sport ultramodernă din Stăuceni. 7,7 milioane lei pentru o sală cu 180 de locuri
Administrație Știri locale

FOTO Au început lucrările la sala de sport ultramodernă din Stăuceni. 7,7 milioane lei pentru o sală cu 180 de locuri





Demersurile făcute de Cozmin Epuraș, primarul comunei Stăuceni, pentru a obține o finanțare pentru construcția unei săli de sport s-au concretizat și în teren începând din această săptămână.

Au început lucrările la sala de sport a comunei Stăuceni, o investiție derulată de Compania Națională de Investiții în valoare de 7,7 milioane lei. O sală ultramodernă cu 180 de locuri, cu încălzire și cu toate facilitățile pentru anul în care ne aflăm.

În data de 22 februarie 2021 au început lucrările la Sala de sport a comunei Stăuceni, un proiect mult așteptat de comunitate”, a declarat primarul Cozmin Epuraș.

Primăria Stăuceni, tot prin implicarea primarului Epuraș, a atras și o finanțare de câteva sute de mii de lei de la Federația Română de Fotbal care a construit un teren sintetic de fotbal, unde se antrenează și FC Botoșani. Zona va fi completată de câteva terenuri multifuncționale și va fi o adevărată bază sportivă.