Prima pagină » FOTO Mirel Manea, invitat să cânte la Burj al-Arab, în Dubai, de Valentine’s Day. Urmează Miami și Las Vegas 
Știri locale

FOTO Mirel Manea, invitat să cânte la Burj al-Arab, în Dubai, de Valentine’s Day. Urmează Miami și Las Vegas 



 


Un botoșănean este ambasadorul României la nivelul LUXULUI în lume. Mirel Manea, ”Trompeta de aur”, a fost invitat să cânte în Dubai de Valentine’s Day și urmează concerte în Miami și Las Vegas. 

Mirel Manea este prim-trompetist al Filarmonicii Botoșani și are propriul său brand ”Mirel Manea Orchestra”. 

Acesta este unul dintre puținii artiști la nivel mondial care a înregistrat un videoclip în Colosseum, a cântat în fața Papei Ioan Paul al II-lea, la ONU, la Comisia Europeană, este singurul botoșănean care a primit din partea Armatei Române distincția ”Sabia lui Ștefan cel Mare”, este un obișnuit al evenimentelor organizate la nivel de corporate în România.  



”Dubai, supranumit și “Perla Orientului Mijlociu”. Este un oraș al luxului și exceselor, în acest loc opulenta este la ea acasă. Dacă atunci când eu sunt absent, departe sau distant, este ca urmăresc fără odihnă, un vis !!! Voi cânta bogățiilor, pentru săraci! Am început procesul de misionariat prin sunet, pentru care am fost creat de Tatăl meu și Dumnezeu. Iubirea este miracolul civilizațiilor! Am fost onorat sa fiu invitat pentru a canta de #Valentine’s Day la #Burj al-Arab, în traducere: „Turnul Arabilor”  cel mai faimos hotel de lux din lume, fiind cunoscut drept singurul hotel de șapte stele de pe planeta și #PalazzoVersace, al doilea hotel din lume al casei de moda Versace, fiind oaspetele lui Monther Darwish, Chairman and co founder of MD Interior Design , MDC Emirates carpentry, MD EMIRATES GENERAL TRADING DUBAI.

Muzica și iubirea nu au granițe și nici bariere.

“Be patient and you’ll get what you want”

The next tour I will perform for the most luxurious brands in the world in #Miami & #LasVegas.”, a postat Mirel Manea pe contul său de Facebook