Prima pagină » Corneliu Popescu, PMP: ”PNL a salvat PSD de mai multe ori… au vrut cu disperare sa fie…ca ei. Aproape ca reușesc!”
Politică

Corneliu Popescu, PMP: ”PNL a salvat PSD de mai multe ori… au vrut cu disperare sa fie…ca ei. Aproape ca reușesc!”

DESPRE VIITORUL GUVERN

Încă din februarie spun că USR face parte dintr-o familie europeană de… centru-stânga.

După eșecul lui Dan Barna la prezidențiale, erau în cădere liberă.

KVI și/sau PNL…mărinimoși i-au băgat în joc, prin alianța pentru București. Motivele pentru care PNL a salvat și PSD de mai multe ori, acum sunt clare, au vrut cu disperare să fie…ca ei. Aproape că reușesc!

Că, altfel nu se explica de ce nu au reformat statul, de câte ori au fost la guvernare, un stat-minimal-transparent, având în centru prezumția-de-nevinovăție și conformarea-voluntara, respectând cu sfințenie proprietatea și libertatea.

Acum, se bălăcărește în aceeași nehotărâre, semiparalizat, dezbrăcat de identitate, cu toate ca este condus de…ultimul-prezumtiv-recunoscut și vechi liberal.

În aceasta situație, nici nu se mai pune problema existenței altei formațiuni de dreapta, membru al PPE, reper pentru români, decât.. PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ.

Credeți-mă, tot ce este de la centru spre stânga, este fals, manipulare. Egalitatea fără identitate este o crimă. Fără credință și familie este nebunie. Globalizarea nu respectă libertatea, de orice fel!

Mergeți la vot pe 6 decembrie, nu stați acasă, treceți peste deznădejdea care va apasă!

Corneliu Popescu, candidat PMP la Camera Deputaților