Prima pagină » FOTO Cătălin Silegeanu: Voi susține să se voteze anularea pensiilor speciale pentru a pune stop acestui circ politic creat de PSD și PNL
Politică

FOTO Cătălin Silegeanu: Voi susține să se voteze anularea pensiilor speciale pentru a pune stop acestui circ politic creat de PSD și PNL

Comunicat de presă-PRO România

Împreună cu colegii mei din PRO România, am ales astăzi să interacționăm cu cetățenii din municipiul Botoșani, pentru a le cunoaște mulțumirile sau nemulțumirile referitor la ceea ce au reușit să facă pentru ei în patru ani de mandate, actualii parlamentari botoșăneni.

Exact așa cum mă așteptam, răspunsurile au fost la unison de dezamăgire profundă vizavi de cele două mari partide, PNL și PSD care mereu s-au schimbat între ele la guvernare dar nu au făcut nimic concret în toți acești ani, pentru a putea simți și botoșănenii o îmbunătățire în nivelul lor de trai.

Bineînțeles că mulți dintre cetățeni mi-au spus că le este frică să meargă la vot din cauza Covid-19,  âdar în același timp am întâlnit și persoane care consideră că trebuie să facă un efort și să pună umărul la schimbarea de care România are nevoie.

Problema cea mai astringentă a oamenilor este cea legată de pensiile speciale ale parlamentarilor și aici sunt cu totul de acord cu ei, deoarece până acum acest așa zis „drept” trebuia eliminat de mult timp. Dacă voi ajunge în Parlament, voi susține alături de colegii mei de la PRO România să se voteze anularea pensiilor speciale pentru a pune stop acestui circ politic creat de PSD și PNL , care nu au fost în stare să pună în aplicare dorința poporului.

 

De asemenea, botoșănenii sunt nemulțumiți de infrastructura rutieră care le cauzează numeroase avarii autoturismelor, necesitând să investească foarte mulți bani în reparațiile din service-urile auto , aceasta fiind o problemă care ne macină pe toți,  dar se pare că nimeni nu reușeste să o și soluționeze.

 

Știu, dragi botosăneni că sunteți nemultumiți și de faptul că vi s-au închis piețele alimentare, și de faptul că școala nu mai este ce a fost, aducând mari prejudicii copiilor dumneavoastră acest sistem online de învățământ, dar și că nivelul de salarizare în  Botoșani este extrem de scăzut în mediul privat.


Îmi doresc și consider că pot să îndrept toate aceste neajunsuri pe care dumneavoatră mi  le-ati transmis astăzi. 

 

Oameni dragi, dați-mi această șansă de a vă demonstra că se poate și în Botoșani, să  se realizeze lucruri bune și necesare pentru cetățeni,  dacă este dorință și inițiativă din partea omului trimis de dumneavostră în Parlament!

 

Am alături o echipă frumoasă și unită și cred cu tărie că vom putea concretiza PROmisiunea noastră de a scoate România din criza actuală!

Pe 6 decembrie votați PRO România!

Cătălin Silegeanu, candidatul PRO România pentru Camera Deputaților