Prima pagină » Cu o ofertă de 395 milioane lei, Conrec în asociere cu o firmă din Timișoara și una din Spania vor construi drumul strategic județean
Administrație

Cu o ofertă de 395 milioane lei, Conrec în asociere cu o firmă din Timișoara și una din Spania vor construi drumul strategic județean

Harta drumului strategic județean scos la licitație de Consiliul Județean Botoșani



 


Harta drumului strategic județean scos la licitație de Consiliul Județean Botoșani

Licitația pentru modernizarea celor peste 100 de kilometri de drum județean, organizată de Consiliul Județean Botoșani, a fost câștigată de o asociere condusă de firma Conrec SA Botoșani și din care mai fac parte companiile OPR Asfalt Timișoara și Obras Publicas Y Regadios Sa Toledo-Spania. 

Doina Federovici, președintele CJ Botoșani, a anunțat că în urma licitației s-a făcut o economie de 10 milioane lei, asocierea câștigătoare depunând o ofertă de 395,5 milioane lei. 

La licitație au fost depuse în total 17 oferte pentru cele trei tronsoane de drum județean componente ale drumului strategic. 

Ceilalți ofertanți au termen 10 zile pentru a depune contestație la rezultat, în caz contrar se semnează contractul și lucrările trebuie executate în 24 de luni. 

Acest drum a fost scos la licitație de alte patru ori în ultimii patru ani și va fi construit și cu fonduri europene pe care le vom pierde dacă nu finalizăm proiectul la timp.