Prima pagină » FOTO După primul mandat a fost reales cu peste 70%. ”Continuăm munca începută în urmă cu 4 ani, să finalizăm proiectele începute și să venim cu proiecte noi”
Administrație Știri locale

FOTO După primul mandat a fost reales cu peste 70%. ”Continuăm munca începută în urmă cu 4 ani, să finalizăm proiectele începute și să venim cu proiecte noi”





 

Marți a depus jurământul de credință în funcția de primar și Lucian Borfotină, care a câștigat al doilea mandat de primar al comunei Cristești cu peste 70%.

La învestirea pentru a doua oară în funcția de primar, Borfotină a beneficiat de asistența prefectului Dan Nechifor, a senatorului Costel Șoptică și a tânărului om de afaceri Radu Grigoraș, candidat la Parlamentare pe listele PNL Botoșani.

Lucian Borfotină și-a întărit declarațiile de a continua investițiile în Cristești folosind toate sursele financiare posibile.

 


 

”Astazi, 27.10.2020, la fix o luna de la alegerile locale, am fost investit oficial in functia de primar al comunei Cristesti, pentru al doilea mandat si am depus juramantul in fata Consiliului Local.

Tot astazi, in prezenta domnului prefect Dan Nechifor, a domnului senator Costel Şoptică si a domnului

Radu Grigoras, candidat PNL Botosani pentru Camera Deputatilor, consilierii locali au depus juramantul. Vrem sa continuam munca inceputa in urma cu patru ani de zile, sa finalizam proiectele incepute si sa venim cu proiecte noi pentru comuna Cristesti. Va multumesc din nou pentru incredere si va promit ca voi ramane acelasi primar, disponibil sa discute cu dumneavoastra, asa cum si dumneavoastra ati avut disponibilitatea sa discutati cu mine”, a declarat Lucian Borfotină.



Președintele PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică, a anunțat că Borfotină va avea tot sprijinul său pentru a atrage investiții în comuna Cristești.

”Am participat, alături de prefectul județului, domnul Dan Nechifor și de colegul meu candidat pentru Camera Deputaților, Radu Grigoraș, la depunerea jurământului de către unul dintre cei mai tineri primari liberali. Consider că atât tinerețea sa cât și munca depusă în primul mandat i-a determinat pe locuitorii comunei Cristești să-i acorde un nou vot de încredere liberalului Lucian Borfotină. Este un om cu educație, capabil, tenace și mai ales dedicat comunității. Îl asigur de tot sprijinul din partea parlamentarilor PNL! Multă putere de muncă și Doamne ajută!”, a spus Costel Șoptică.