Prima pagină » Ai reduceri de pana la 1000 de euro la focarele pentru seminee: profita de ofertele de sezon!
Economic Știri locale

Ai reduceri de pana la 1000 de euro la focarele pentru seminee: profita de ofertele de sezon!

 

Suntem la un pas de iarna, iar ofertele la cele mai moderne focare seminee se tin lant. Preturile speciale? Semnul pe care il asteptai, ca sa te bucuri de farmecul aparte al unui semineu instalat in locuinta ta.

Ai reduceri de pana la 1000 de euro la o diversitate de modele, in cel mai mare magazin online axat exclusiv pe comercializarea semineelor. Prinde discounturile si transforma-ti locuinta in oaza de relaxare pe care ti-o doreai dintotdeauna. In voga, in acest moment, sunt focarele din otel masiv placate cu samota. Afla toate avantajele pe care le asigura aceste focare de ultima generatie, extrem de performante. Iata!

 

Eficienta de peste 80%

Focarele tip centrala din otel masiv, placate cu samota, sunt recunoscute pentru eficienta lor. Pot ajunge chiar si la 90% grad de eficienta, in anumite cazuri. Izolate atat la interior, cat si la exterior, focarele din aceasta categorie au dubla combustie si ardere curata, dar si serpentina rece de racire. Functioneaza pana la 1.5 – 3 Bar presiune de lucru, si sunt prevazute cu geam dublu. Constructia lor contribuie la gradul sporit de eficienta pe care il asigura aceste echipamente tehnice extrem de cautate pe piata in acest moment.

 

Temperatura de evacuare nu depaseste 230-270 grade

Un alt avantaj pe care nu il asigura ale focare de seminee este temperatura de evacuare. Produsele aflate in oferta despre care vorbim au un sistem de ultima generatie, ce permite cresterea temperaturii la interior chiar si pana la 600 de grade. In acelasi timp, la evacuare, vorbim despre o temperatura care nu va atinge – in niciun caz – 270 de grade, iar in anumite cazuri nici macar 230 de grade. Tine cont de acest aspect, pe care il apreciaza extrem de multi cumparatori, atunci cand fac comparatia cu alte produse.

 

Automonie de peste 7 ore si garantie de 5 ani

Focarele de semineu Hajduk asigura o autonomie ridicata, ajungand si la 9 ore. Acest echipament permite o circulatie speciala a aerului cald in focar, dezvoltand asa-numitul fenomen de gazeificare sau postcombustie, care vine la pachet cu un randament de peste 80% – 85%. Asadar, iti vei asigura confortul termic in locuinta fara eforturi mari, bucurandu-te pe deplin de caldura caminului tau, alaturi de intreaga familie. In plus, toate produsele beneficiaza de garantie pe o perioada de 5 ani de la momentul achizitiei.

 

Economisesti si ai la dispozitie foarte multe modele

Daca unul dintre cele mai cautate modele de focare, Riva SM BP G Short costa inainte 3.214 EUR, acum se afla in oferta la 2.668 EUR. Pentru ca este sezonul reducerilor, care te ajuta sa economisesti si sa cumperi cele mai performante modele de focare de pe piata. Ai la dispozitie zeci de modele, de unde poti face selectia. In functie de necesitatile spatiului de care dispui, specialistii pot veni in intampinarea ta cu recomandari avizate, care te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie pe termen lung. Profita de ofertele wow!

Seminee-Expert.ro a dat startul reducerilor: discounturi de 1000 de euro la focare seminee

Prinde reducerile de la Seminee-Expert.ro, cel mai mare magazin care vinde – exclusiv – seminee.

Gasesti in acest mediu de achizitie online o diversitate de modele de focare de ultima generatie. La distanta de un click, poti sa vezi cele mai cautate focare seminee, care acum au si un pret ultra-special. Merita!