Prima pagină » VIDEO-FOTO Cosmin Andrei a depus jurământul de primar. Emoții, aplauze și ”Pornim cu motoarele turate!”
Administrație Politică Știri locale

VIDEO-FOTO Cosmin Andrei a depus jurământul de primar. Emoții, aplauze și ”Pornim cu motoarele turate!”





Cosmin Andrei este noul primar în funcție al municipiului Botoșani și îl înlocuiește pe Cătălin Flutur, cel care a condus urbea timp de trei mandate.

Andrei, care a fost viceprimar în ultimii 8 ani, a depus astăzi jurământul de credință în funcția de primar al municipiului Botoșani în fața noului Consiliu Local al urbei, a colegilor săi din PSD, a funcționarilor din Primărie și a familiei sale, fratele și soția fiind în sală.

La înscăunarea lui Andrei în calitate de primar al municipiului Botoșani au asistat prefectul Dan Nechifor, Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni, Angel Gheorghiu, primarul orașului Bucecea.

 

 



 


”Pornim cu motoarele turate! Îi mulțumesc domnului Cătălin Flutur pentru a făcut pentru Botoșani în cei trei ani de mandat (trei mandate, n.r.)”, a declarat Cosmin Andrei.

Primul discurs ca primar al lui Cosmin Andrei a fost marcat de emoții, de mulțumiri pentru soția sa, pentru ministrul Marius Budăi, pentru Doina Federovici și pentru întreaga echipă a PSD Botoșani, dar mai ales pentru botoșănenii care l-au votat primar.

La finalul ceremoniei de învestire în funcție și după ce noul primar a avut o adevărată ședință foto cu cei din sală, soția sa a urcat pe scenă și l-a îmbrățișat.

Astăzi au depus jurământul de credință și noii consilieri locali, însă nu toți pentru că unii au avut alte opțiuni, ceea ce înseamnă că va mai avea loc un jurământ și pentru suplenații de pe listele partidelor, abia apoi urmând să fie aleși și viceprimarii municipiului.